Bitcoin (BTC) árfolyam

1/27/2021, 11:12:33 PM

9,241,181.037

mai bitcoin középárfolyam

BTC / HUF

Bitcoin forint

-4.08%csökkent

EUR / BTC

BTC / EUR

EUR / BTC
USD / BTC

BTC / USD

USD / BTC

Gyengül 🔴 a bitcoin középárfolyam a forinttal szemben és így jelenleg 9241181.04 HUF ✅ Az előző napi záró értékéhez képest, amikor is 9618290.78 volt, jelenleg 4.08 százalékot csökkent a bitcoin forint a nemzetközi devizapiacon .

A bitcoin (btc) árfolyama mellett további kriptovaluta árfolyamok is elérhetőek, mint az ethereum, amely magyar forint és más devizapárok aktuális árfolyam értékével is lekérhető.Bitcoin árfolyam grafikon

2020-01-27 és 2021-01-27 között

Bitcoin hírek

  • Már tavaly is óriásit emelkedett a bitcoin, idén pedig folytatta a száguldást. De nagyon különbözik ez a rali a három évvel ezelőttitől, már a hagyományos pénzügyi rendszer intézményei, bankok, brókercégek, alapkezelők és elemzők is komolyan veszik. Öt fontosabb előrejelzést gyűjtöttünk össze, amelyekre érdemes lehet odafigyelni.


Az itt megjelnített összes adat tájékoztató jellegű. A tájékoztatás nem szolgál pénzügyi tanácsadást vagy útmutatást.


©2020 — ARFOLYAMTUDOS.hu

Jogi nyilatkozat: Bár mindent elkövetünk azért, hogy a közölt adatok helyesek és frissek legyenek, előfordulhatnak hibák. Az ezekből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

Az oldalon található információk szerkesztő magánvéleményét tükrözik. Az itt megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!


Impresszum | Rólunk | Kapcsolat