Csendes-óceáni valutaközösségi frank árfolyam (XPF)

5/23/2022, 2:25:33 AM

mai csendes-óceáni valutaközösségi frank középárfolyam

XPF / HUF

Csendes-óceáni valutaközösségi frank forint

stagnálStagnál 🟡 a csendes-óceáni valutaközösségi frank középárfolyam a forinttal szemben és így jelenleg 3.20 HUF ✅ Az előző napi záró értékéhez képest, amikor is 3.20 volt, jelenleg stagnál a csendes-óceáni valutaközösségi frank forint a nemzetközi devizapiacon .


Wise árfolyam

Átszámítandó összeg

Erről

Erre

1 EUR = 362.39 HUF


Csendes-óceáni valutaközösségi frank árfolyam grafikon

2021-05-23 és 2022-05-23 között


Az itt megjelnített összes adat tájékoztató jellegű. A tájékoztatás nem szolgál pénzügyi tanácsadást vagy útmutatást.


©2020 — ARFOLYAMTUDOS.hu

Jogi nyilatkozat: Bár mindent elkövetünk azért, hogy a közölt adatok helyesek és frissek legyenek, előfordulhatnak hibák. Az ezekből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

Az oldalon található információk szerkesztő magánvéleményét tükrözik. Az itt megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!


Impresszum | Rólunk | Kapcsolat