Téma: BTC

#BTC (5)


MELYIK KRIPTOVALUTÁT A LEGÉRDEMESEBB VÁSÁROLNI?

Január 4. hetében vagyunk, és úgy tűnik, hogy a kriptovaluta-piac egy hosszú hétvégi fellélegzés után ismét összeomlik.

Elolvasom

50 000 dolláros szint fölé emelkedett a Bitcoin

50 000 dolláros szint fölé emelkedett a Bitcoin. A virtuális valuta továbbra is emelkedőben van a hónapok óta tartó mélypontról.

Elolvasom

A dollár ereje kitart, a bitcoin gyengül

A dollár hétfőn többhavi csúcsok közelében tartotta magát a többi főbb devizával szemben, miután az amerikai jegybank múlt héten meglepte a piacokat azzal, hogy jelezte: a vártnál hamarabb emeli a kamatlábakat és befejezi a sürgősségi kötvényvásárlást.

Elolvasom

A második bitcoin tőzsde omlik össze Törökországban

Törökországban a második kriptovaluta tőzsde is összeomlott az iparág elleni fellépés közepette. Legutóbb a Vebitcoin nevű platform a weboldalán közzétett rövid közleményében közölte, hogy minden tevékenységét beszüntette, miután pénzügyi nehézségekkel szembesült, és a lehető leghamarabb tájékoztatja ügyfeleit a helyzetről.

Elolvasom

Bitcoin: komoly elemzők és intézményi befektetők is magas árfolyamot jósolnak

Már tavaly is óriásit emelkedett a bitcoin, idén pedig folytatta a száguldást. De nagyon különbözik ez a rali a három évvel ezelőttitől, már a hagyományos pénzügyi rendszer intézményei, bankok, brókercégek, alapkezelők és elemzők is komolyan veszik. Öt fontosabb előrejelzést gyűjtöttünk össze, amelyekre érdemes lehet odafigyelni.

Elolvasom