Téma: CAD

#CAD (1)


Meddig erősödhet még a kanadai dollár?

Közel három éves csúcson van a kanadai dollár az amerikai dollárhoz képest. Egyszerre erősödik az egyik és gyengül a másik, kettős hatás érvényesül. Az olaj és más árupiaci termékek drágulása támogatja a kanadai pénz értékét. Lehet, hogy a folyamatnak még nincs vége, és a kanadai pénz a nyersanyagokkal együtt erősödik tovább.

Elolvasom
©2020 — ARFOLYAMTUDOS.hu

Jogi nyilatkozat: Bár mindent elkövetünk azért, hogy a közölt adatok helyesek és frissek legyenek, előfordulhatnak hibák. Az ezekből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

Az oldalon található információk szerkesztő magánvéleményét tükrözik. Az itt megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!


Impresszum | Rólunk | Kapcsolat