BOB - Bolíviai boliviano


Bolívia hivatalos pénzneme.

BOB

Devizajele: BOB

Szimbóluma: Bs..

Itt a p√©nznem elnciklop√©dia lapon megtal√°hatod a legn√©bszerŇĪbb Bol√≠viai boliviano grafikonokat, √©s a legn√©pszerŇĪbb Bol√≠viai boliviano √°rfolyam p√°rokat. Az al√°biakban list√°zzuk, hogy mely orsz√°gok p√©nzneme Bol√≠viai boliviano.


√Ārfolyam kalkul√°tor - mennyi ma a(z) Bol√≠viai boliviano?


Orsz√°gok list√°ja, ahol Bol√≠viai boliviano hivatalos fizetŇĎ eszk√∂z.


Bolivia (Plurinational State of)

Bolivia (Plurinational State of)

FŇĎv√°rosa: Sucre

Régió: Americas, South America

Pénzneme: BOB - Bolivian boliviano - Bs.


BOB - Bolíviai boliviano árfolyam grafikonok¬©2020 ‚ÄĒ ARFOLYAMTUDOS.hu

Jogi nyilatkozat: B√°r mindent elk√∂vet√ľnk az√©rt, hogy a k√∂z√∂lt adatok helyesek √©s frissek legyenek, elŇĎfordulhatnak hib√°k. Az ezekbŇĎl eredŇĎ k√°rok√©rt nem tudunk felelŇĎss√©get v√°llalni!

Az oldalon tal√°lhat√≥ inform√°ci√≥k szerkesztŇĎ mag√°nv√©lem√©ny√©t t√ľkr√∂zik. Az itt megjelenŇĎ √≠r√°sok nem val√≥s√≠tanak meg a 2007. √©vi CXXXVIII. t√∂rv√©ny (Bszt.) 4. ¬ß (2). bek 8. pontja szerinti befektet√©si elemz√©st √©s a 9. pont szerinti befektet√©si tan√°csad√°st. B√°rmely befektet√©si d√∂nt√©s meghozatala sor√°n az adott befektet√©s megfelelŇĎs√©g√©t csak az adott befektetŇĎ szem√©ly√©re szabott vizsg√°lattal lehet meg√°llap√≠tani, melyre a jelen oldal nem alkalmas. Az egyes befektet√©si d√∂nt√©sek elŇĎtt √©ppen ez√©rt t√°j√©koz√≥djon r√©szletesen √©s t√∂bb forr√°sb√≥l, sz√ľks√©g eset√©n konzult√°ljon szem√©lyes befektet√©si tan√°csad√≥val!


Impresszum | Rólunk | Kapcsolat