FKP - Falkland-szigeteki font


Falkland-szigetek hivatalos pénzneme.

FKP

Devizajele: FKP

Szimbóluma: £.

Itt a pénznem elnciklopédia lapon megtaláhatod a legnébszerűbb Falkland-szigeteki font grafikonokat, és a legnépszerűbb Falkland-szigeteki font árfolyam párokat. Az alábiakban listázzuk, hogy mely országok pénzneme Falkland-szigeteki font.


Árfolyam kalkulátor - mennyi ma a(z) Falkland-szigeteki font?


Országok listája, ahol Falkland-szigeteki font hivatalos fizető eszköz.


Falkland Islands (Malvinas)

Falkland Islands (Malvinas)

Fővárosa: Stanley

Régió: Americas, South America

Pénzneme: FKP - Falkland Islands pound - £


FKP - Falkland-szigeteki font árfolyam grafikonok©2020 — ARFOLYAMTUDOS.hu

Jogi nyilatkozat: Bár mindent elkövetünk azért, hogy a közölt adatok helyesek és frissek legyenek, előfordulhatnak hibák. Az ezekből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

Az oldalon található információk szerkesztő magánvéleményét tükrözik. Az itt megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!


Impresszum | Rólunk | Kapcsolat