KYD - Kajmán-szigeteki dollár


Kajmán-szigetek hivatalos pénzneme.

KYD

Devizajele: KYD

Szimbóluma: $.

Itt a pénznem elnciklopédia lapon megtaláhatod a legnébszerűbb Kajmán-szigeteki dollár grafikonokat, és a legnépszerűbb Kajmán-szigeteki dollár árfolyam párokat. Az alábiakban listázzuk, hogy mely országok pénzneme Kajmán-szigeteki dollár.


Árfolyam kalkulátor - mennyi ma a(z) Kajmán-szigeteki dollár?


Országok listája, ahol Kajmán-szigeteki dollár hivatalos fizető eszköz.


Cayman Islands

Cayman Islands

Fővárosa: George Town

Régió: Americas, Caribbean

Pénzneme: KYD - Cayman Islands dollar - $


KYD - Kajmán-szigeteki dollár árfolyam grafikonok©2020 — ARFOLYAMTUDOS.hu

Jogi nyilatkozat: Bár mindent elkövetünk azért, hogy a közölt adatok helyesek és frissek legyenek, előfordulhatnak hibák. Az ezekből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

Az oldalon található információk szerkesztő magánvéleményét tükrözik. Az itt megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!


Impresszum | Rólunk | Kapcsolat