LKR - Srí Lanka-i rúpia


Srí Lanka hivatalos pénzneme.

LKR

Devizajele: LKR

Szimbóluma: Rs.

Itt a pénznem elnciklopédia lapon megtaláhatod a legnébszerűbb Srí Lanka-i rúpia grafikonokat, és a legnépszerűbb Srí Lanka-i rúpia árfolyam párokat. Az alábiakban listázzuk, hogy mely országok pénzneme Srí Lanka-i rúpia.


Árfolyam kalkulátor - mennyi ma a(z) Srí Lanka-i rúpia?


Országok listája, ahol Srí Lanka-i rúpia hivatalos fizető eszköz.


Sri Lanka

Sri Lanka

Fővárosa: Colombo

Régió: Asia, Southern Asia

Pénzneme: LKR - Sri Lankan rupee - Rs


LKR - Srí Lanka-i rúpia árfolyam grafikonok©2020 — ARFOLYAMTUDOS.hu

Jogi nyilatkozat: Bár mindent elkövetünk azért, hogy a közölt adatok helyesek és frissek legyenek, előfordulhatnak hibák. Az ezekből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

Az oldalon található információk szerkesztő magánvéleményét tükrözik. Az itt megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!


Impresszum | Rólunk | Kapcsolat