PHP - Fülöp-szigeteki peso


Fülöp-szigetek hivatalos pénzneme.

PHP

Devizajele: PHP

Szimbóluma: ₱.

Itt a pénznem elnciklopédia lapon megtaláhatod a legnébszerűbb Fülöp-szigeteki peso grafikonokat, és a legnépszerűbb Fülöp-szigeteki peso árfolyam párokat. Az alábiakban listázzuk, hogy mely országok pénzneme Fülöp-szigeteki peso.


Árfolyam kalkulátor - mennyi ma a(z) Fülöp-szigeteki peso?


Országok listája, ahol Fülöp-szigeteki peso hivatalos fizető eszköz.


Philippines

Philippines

Fővárosa: Manila

Régió: Asia, South-Eastern Asia

Pénzneme: PHP - Philippine peso - ₱


PHP - Fülöp-szigeteki peso árfolyam grafikonok©2020 — ARFOLYAMTUDOS.hu

Jogi nyilatkozat: Bár mindent elkövetünk azért, hogy a közölt adatok helyesek és frissek legyenek, előfordulhatnak hibák. Az ezekből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

Az oldalon található információk szerkesztő magánvéleményét tükrözik. Az itt megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!


Impresszum | Rólunk | Kapcsolat