SGD - Szingapúri dollár


Szingapúr hivatalos pénzneme.

SGD

Devizajele: SGD

Szimbóluma: $.

Itt a pénznem elnciklopédia lapon megtaláhatod a legnébszerűbb Szingapúri dollár grafikonokat, és a legnépszerűbb Szingapúri dollár árfolyam párokat. Az alábiakban listázzuk, hogy mely országok pénzneme Szingapúri dollár.


Árfolyam kalkulátor - mennyi ma a(z) Szingapúri dollár?


Országok listája, ahol Szingapúri dollár hivatalos fizető eszköz.


Brunei Darussalam

Brunei Darussalam

Fővárosa: Bandar Seri Begawan

Régió: Asia, South-Eastern Asia

Pénzneme: BND - Brunei dollar - $

Singapore

Singapore

Fővárosa: Singapore

Régió: Asia, South-Eastern Asia

Pénzneme: BND - Brunei dollar - $


SGD - Szingapúri dollár árfolyam grafikonok©2020 — ARFOLYAMTUDOS.hu

Jogi nyilatkozat: Bár mindent elkövetünk azért, hogy a közölt adatok helyesek és frissek legyenek, előfordulhatnak hibák. Az ezekből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

Az oldalon található információk szerkesztő magánvéleményét tükrözik. Az itt megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!


Impresszum | Rólunk | Kapcsolat