STD - São Tomé és Príncipe-i dobra


São Tomé és Príncipe hivatalos pénzneme.

STD

Devizajele: STD

Szimbóluma: Db.

Itt a pénznem elnciklopédia lapon megtaláhatod a legnébszerűbb São Tomé és Príncipe-i dobra grafikonokat, és a legnépszerűbb São Tomé és Príncipe-i dobra árfolyam párokat. Az alábiakban listázzuk, hogy mely országok pénzneme São Tomé és Príncipe-i dobra.


Árfolyam kalkulátor - mennyi ma a(z) São Tomé és Príncipe-i dobra?


Országok listája, ahol São Tomé és Príncipe-i dobra hivatalos fizető eszköz.


Sao Tome and Principe

Sao Tome and Principe

Fővárosa: São Tomé

Régió: Africa, Middle Africa

Pénzneme: STD - São Tomé and Príncipe dobra - Db


STD - São Tomé és Príncipe-i dobra árfolyam grafikonok©2020 — ARFOLYAMTUDOS.hu

Jogi nyilatkozat: Bár mindent elkövetünk azért, hogy a közölt adatok helyesek és frissek legyenek, előfordulhatnak hibák. Az ezekből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

Az oldalon található információk szerkesztő magánvéleményét tükrözik. Az itt megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!


Impresszum | Rólunk | Kapcsolat