SZL - Szváziföldi lilangeni


Szváziföld hivatalos pénzneme.

SZL

Devizajele: SZL

Szimbóluma: L.

Itt a pénznem elnciklopédia lapon megtaláhatod a legnébszerűbb Szváziföldi lilangeni grafikonokat, és a legnépszerűbb Szváziföldi lilangeni árfolyam párokat. Az alábiakban listázzuk, hogy mely országok pénzneme Szváziföldi lilangeni.


Árfolyam kalkulátor - mennyi ma a(z) Szváziföldi lilangeni?


Országok listája, ahol Szváziföldi lilangeni hivatalos fizető eszköz.


Swaziland

Swaziland

Fővárosa: Lobamba

Régió: Africa, Southern Africa

Pénzneme: SZL - Swazi lilangeni - L


SZL - Szváziföldi lilangeni árfolyam grafikonok©2020 — ARFOLYAMTUDOS.hu

Jogi nyilatkozat: Bár mindent elkövetünk azért, hogy a közölt adatok helyesek és frissek legyenek, előfordulhatnak hibák. Az ezekből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

Az oldalon található információk szerkesztő magánvéleményét tükrözik. Az itt megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!


Impresszum | Rólunk | Kapcsolat