TTD - Trinidad és Tobagó-i dollár


Trinidad és Tobago hivatalos pénzneme.

TTD

Devizajele: TTD

Szimbóluma: $.

Itt a pénznem elnciklopédia lapon megtaláhatod a legnébszerűbb Trinidad és Tobagó-i dollár grafikonokat, és a legnépszerűbb Trinidad és Tobagó-i dollár árfolyam párokat. Az alábiakban listázzuk, hogy mely országok pénzneme Trinidad és Tobagó-i dollár.


Árfolyam kalkulátor - mennyi ma a(z) Trinidad és Tobagó-i dollár?


Országok listája, ahol Trinidad és Tobagó-i dollár hivatalos fizető eszköz.


Trinidad and Tobago

Trinidad and Tobago

Fővárosa: Port of Spain

Régió: Americas, Caribbean

Pénzneme: TTD - Trinidad and Tobago dollar - $


TTD - Trinidad és Tobagó-i dollár árfolyam grafikonok©2020 — ARFOLYAMTUDOS.hu

Jogi nyilatkozat: Bár mindent elkövetünk azért, hogy a közölt adatok helyesek és frissek legyenek, előfordulhatnak hibák. Az ezekből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

Az oldalon található információk szerkesztő magánvéleményét tükrözik. Az itt megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!


Impresszum | Rólunk | Kapcsolat