Japán jen árfolyam (JPY) 2020

8/5/2020, 6:35:09 AM

mai japán jen középárfolyam

JPY / HUF

Japán jen forint

stagnál


Stagnál 🟡 a japán jen középárfolyam a forinttal szemben és így jelenleg 2.78 HUF ✅ Az előző napi záró értékéhez képest, amikor is 2.78 volt, jelenleg stagnál a japán jen forint a nemzetközi devizapiacon.Japán jenforint árfolyam grafikon

2019-08-05 és 2020-08-05 között
Jen hírek


    Az itt megjelnített összes adat tájékoztató jellegű. A tájékoztatás nem szolgál pénzügyi tanácsadást vagy útmutatást.


    ©2020 — ARFOLYAMTUDOS.hu

    Jogi nyilatkozat: Bár mindent elkövetünk azért, hogy a közölt adatok helyesek és frissek legyenek, előfordulhatnak hibák. Az ezekből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

    Az oldalon található információk szerkesztő magánvéleményét tükrözik. Az itt megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!


    Impresszum | Rólunk | Kapcsolat