Román Lej (RON) Forint Árfolyam

8/5/2020, 7:39:12 AM

71.611

mai román lej középárfolyam

RON / HUF

Román lej forint

-0.06%csökkent

EUR / RON

EUR / RON

EUR / RON
USD / RON

USD / RON

USD / RON

Gyengül 🔴 a román lej középárfolyam a forinttal szemben és így jelenleg 71.61 HUF ✅ Az előző napi záró értékéhez képest, amikor is 71.65 volt, jelenleg 0.06 százalékot csökkent a román lej forint a nemzetközi devizapiacon.Román lej forint árfolyam alakulása

2019-08-05 és 2020-08-05 között
Lej hírek


    Az itt megjelnített összes adat tájékoztató jellegű. A tájékoztatás nem szolgál pénzügyi tanácsadást vagy útmutatást.


    ©2020 — ARFOLYAMTUDOS.hu

    Jogi nyilatkozat: Bár mindent elkövetünk azért, hogy a közölt adatok helyesek és frissek legyenek, előfordulhatnak hibák. Az ezekből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

    Az oldalon található információk szerkesztő magánvéleményét tükrözik. Az itt megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!


    Impresszum | Rólunk | Kapcsolat