Font árfolyam (GBP) | Font Forint

9/25/2023, 9:47:50 PM

450,433

mai font középárfolyam

GBP / HUF

Font forint

+0.62%növekedettErősödik 🟢 az angol font középárfolyam a forinttal szemben és így jelenleg 450.43 HUF ✅ Az előző napi záró értékéhez képest, amikor is 447.64 volt, jelenleg 0.62 százalékot erősödött a font forint a nemzetközi devizapiacon .

A font sterling az Egyesült Királyság, valamin a brit tengerentúli részek közül pedig Déli-Georgia és Déli-Sandwich-szigetek, a Brit antarktiszi terület és a Brit Indiai-óceáni Terület valutája. Jele: £, ISO kódja: GBP


Wise árfolyam

Átszámítandó összeg

Erről

Erre

1 EUR = 362.39 HUF


Angol font árfolyam - grafikon

2022-09-25 és 2023-09-25 között


MNB font árfolyam

Magyar Nemzeti BankAz itt megjelnített összes adat tájékoztató jellegű. A tájékoztatás nem szolgál pénzügyi tanácsadást vagy útmutatást.


©2020 — ARFOLYAMTUDOS.hu

Jogi nyilatkozat: Bár mindent elkövetünk azért, hogy a közölt adatok helyesek és frissek legyenek, előfordulhatnak hibák. Az ezekből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

Az oldalon található információk szerkesztő magánvéleményét tükrözik. Az itt megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!


Impresszum | Rólunk | Kapcsolat