Angol font (GBP) árfolyam

8/5/2020, 6:37:28 AM

383.524

mai font középárfolyam

GBP / HUF

Font forint

-0.02%csökkent


Gyengül 🔴 a font középárfolyam a forinttal szemben és így jelenleg 383.52 HUF ✅ Az előző napi záró értékéhez képest, amikor is 383.58 volt, jelenleg 0.02 százalékot csökkent a font forint a nemzetközi devizapiacon.

A font sterling az Egyesült Királyság, valamin a brit tengerentúli részek közül pedig Déli-Georgia és Déli-Sandwich-szigetek, a Brit antarktiszi terület és a Brit Indiai-óceáni Terület valutája. Jele: £, ISO kódja: GBPFont árfolyam grafikon

2019-08-05 és 2020-08-05 között
Angol font hírek


    Az itt megjelnített összes adat tájékoztató jellegű. A tájékoztatás nem szolgál pénzügyi tanácsadást vagy útmutatást.


    ©2020 — ARFOLYAMTUDOS.hu

    Jogi nyilatkozat: Bár mindent elkövetünk azért, hogy a közölt adatok helyesek és frissek legyenek, előfordulhatnak hibák. Az ezekből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

    Az oldalon található információk szerkesztő magánvéleményét tükrözik. Az itt megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!


    Impresszum | Rólunk | Kapcsolat